Moottorikelkan rahoitus

Hae rahoituspäätös

Nopea laina kaikkiin ajoneuvoihin
  • Please enter a number from 1000 to 60000.
    Anna rahoituksen summa jota haet
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Sivun sisältö pähkinänkuoressa

  • Moottorikelkka on kallis kertainvestointi
  • Lyhyt ajokausi – hinta per hyöty korostuu entisestään
  • Rahoituksella hankintakulut jaksotetaan usean vuoden ajalle
  • Huoltojen ja varusteiden hankinta samalla rahoituksella
  • Rahoituksen hakeminen

Lue koko artikkeli moottorikelkan hankintaan haettavasta rahoituksesta alta.

Ski Doo
Moottorikelkan rahoitus jaksottaa kulut pitemmälle ajanjaksolle

Moottorikelkka on kallis kertainvestointi. Investoinnin suuruuden tunnetta lisää entisestään se, että ajokausi on suhteellisen lyhyt Suomessa. Tämän myötä moottorikelkan hyöty per päiväkohtainen hinta muodostuu entistä korkeammaksi. Ajopäiviä tulee verrattain vähän, jos vertaa esimerkiksi henkilöautoon tai mönkijään, jolla voi ajaa ympäri vuoden. Ratkaisuna kertainvestoinnille on rahoitus, jolla kelkan hankintakulut voi jaksottaa useamman vuoden ajalle.

Vähän käytetyt moottorikelkat maksavat useita tuhansia euroja ja kalleimpien – uusien kelkkojen hinta ylittää reilusti yli 20 000 euroa. Tällainen rahamäärä on todella suuri kenelle tahansa, etenkin kun suurimmalle käyttäjäryhmälle moottorikelkkailu on harrastus. Siksi onkin järkevää hankkia edullinen rahoitus, jonka avulla hankintakustannus ei tule kerralla maksettavaksi. Tässä me voimme olla avuksi ja etsimme parhaan mahdollisen lainatuotteen jokaiseen tarkoitukseen. Rahoituksen saaminen ei edellytä takaajia eikä vakuuksia, näin ollen ostettava moottorikelkka ei toimi lainan vakuutena!

Rahoituksen hankkiminen on kauttamme todella helppoa. Jättämällä hakemuksen sivujemme kautta välitämme hakemuksen kymmenille pankeille ja rahoituslaitoksille. Vastauksena tulee aina paras mahdollinen tarjous moottorikelkan hankintaan. Tarjous on vain tarjous, eikä sitä ole pakko hyväksyä, joten hakemuksen jättäminen on täysin riskitöntä. Korkokulut ovat varmasti kilpailukykyiset, sillä rahoittajilla on kova kilpailu myös moottorikelkkojen rahoituksia hankkivista asiakkaista. Tämän myötä kilpailutus pitää rahoittajien tarjoaman koron matalana, joka tarkoittaa edullisempaa lainatarjousta asiakkaalle. Lainatarjous on kuitenkin aina henkilökohtainen, joten kulut voivat vaihdella eri hakijoiden välillä.

Lainahakemukset ovat meidän kauttamme täysin sähköisessä muodossa, joten lainatarjous annetaan todella nopeasti! Voit siis unohtaa neuvottelut ja puhelut pankin tai rahoittajan kanssa, hakemuksen täyttäminen riittää.

Rahoitus varusteisiin

Vaikka pelkkä kelkan hankinta on jo suuri investointi, on otettava huomioon myös muita kuluja jota moottorikelkkailusta tulee. Jos hankittava moottorikelkka on täysin uusi, on huolto-ohjelmalle varattava tietty summa rahaa. Huolto-ohjelman noudattamatta jättäminen tarkoittaa takuun raukeamista. Rahoitukseen kannattaa varata hieman joustoa ja pelivaraa, jotta myös huoltokulut pystyy kattamaan, eikä huollot jää rahoituksen puutteen takia tekemättä. Huolletulla kelkalla on parempi jälleenmyyntiarvo, joka kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon. Huollettu moottorikelkka on myös huomattavasti helpompi myydä, kun myynti tulee ajankohtaiseksi.

Varusteista tulee myös lisäkuluja. On sanomattakin selvää, että laadukas kypärä on ns. pakkohankinta. Hyvä kypärä maksaa, eikä sen hankinnassa kannata säästää. Ajopuku, hanskat, alusasut ja kasvosuojat tuovat lisäkuluja yllättävän paljon. Vanhalla toppatakilla kelkkailu ei pitemmän päälle ole kovin miellyttävää, joten laadukas pukeutuminen lisää ajonautintoa. Laadukkaat ajovarusteet sallivat moottorikelkkailun haastavammissakin sääolosuhteissa.

Jos hankittavan moottorikelkan hinta on 15 000 euroa, on muihin kuluihin hyvä huomioida vähintään 10 prosenttia lisää, mielellään hieman enemmänkin. Tähän tarkoitukseen rahoitus ja osamaksu on oiva apuri.

Pyydä nyt rahoitus alta, saat valmiiksi kilpailutetun ja varmasti edullisen lainatarjouksen. Lainatarjouksen pyytäminen on ilmaista eikä se velvoita vielä mihinkään. Voit hylätä tai hyväksyä saamasi tarjouksen.

Tarjouspyyntö rahoituksesta

Hae päivän paras rahoittaja! Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään, eikä maksa mitään.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.