Lainax

Usein kysytyt kysymykset

Alle on koottuna meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä ajoneuvojen rahoituksiin liittyen. Jos jokin muu asia mietitytää, ota yhteyttä – vastaamme nopeasti!

Lainaa voivat hakea kaikki täysi-ikäiset henkilöt joilla on suomalainen pankkitili ja henkilötunnus.

Lainaa voi hakea 500 - 60 000 euroa.

Myönnettävä lainasumma riippuu taloudellisesta tilanteestasi. Voit hakea suurinta summaa, luotonmyöntäjät suosittelevat juuri sinulle sopivaa luottoa.

Merkinnät luottotiedoissa eivät ole esteenä lainan hakemiseksi. Usein luotonantajat eivät lainaa myönnä, mutta poikkeuksiakin on runsaasti.

Luottohakemukset menevät esitarkastuksen läpi luotonmyöntäjille, jolloin päätös voi olla myönteinen. Luotonmyöntäjät voivat kuitenkin syystä tai toisesta hylätä luottohakemuksen. Tiedon hylkäysperusteista saat suoraan luotonmyöntäjältä, joka kielteisen päätöksen antoi.

Lainaan ei tarvitse takaajia eikä vakuuksia. Myöskään ostettava auto ei toimi luoton vakuutena. Laina on siis täysin vakuudeton.

Laina maksetaan takaisin luotonantajan kanssa sovituissa kuukausierissä.

Ota yhteyttä luoton myöntäjään. Luottoihin on saatavana lyhennysvapaita tai maksumaksujärjestelyn voi sopia uudestaan.

Kyllä voit. Auto ei ole lainan vakuutena. On kuitenkin suositeltavaa maksaa saaduilla myyntirahoilla loppuvelka luotosta pois.

Ei. Korko määräytyy hakijan mukaan yksilöllisesti. Vakuus ei vaikuta korkoon.

Alustava rahoituspäätös annetaan todella nopeasti. Lopullinen rahoituspäätös annetaan heti, kun luotonmyöntäjät ovat hakemuksen käsitelleet. Parhaimmillaan rahat ovat käytöss jo saman päivän aikana.

Kyllä voit. Voit ostaa auton juuri sieltä, mistä sopivan löydät.