Tarjouspyyntö rahoituksesta

Hae päivän paras rahoittaja! Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään, eikä maksa mitään.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Moottorikelkka lainarahalla 2022

Vuosi 2022 alkoi pohjoisemmassa Suomessa mukavalla lumisateella. Artikkelin kirjoittaja on tälle aamulle tehnyt jo pihalta lumityöt, lunta olikin tullut lähes 10 cm viime yön aikana.

Tämä tarkoittaa moottorikelkkaharrastelijoille mukavia asioita. Viime talvet ovat olleet suhteellisen vähälumisia, eikä kelkkailu ole onnistunut kunnolla muuta kuin lapissa ja kainuussa. Toivottavasti 2022 alkuvuosi olisi parempi lumitilanteen osalta ja moottorikelkkailu onnistuisi laajemmalla alueella.

(päivitys 1.1.2022: lunta on tullut koko maassa mukavasti ja kelkkailu on onnistunut mainiosti useita kuukausia)

Uusi moottorikelkka rahoituksella

Pari viime vuotta on koetellut useita kotitalouksia taloudellisessa mielessä pandemian johdosta. Irtisanomiset ja lomautukset ovat syöneet monen budjettia ja harrastuksiin ei välttämättä ole ollut mahdollista panostaa entiseen malliin. Odotettavissa olevat ”pakkorokostukset” ja koronapassin laajennukset eivät helpota tilannetta. Onkin suuri vaara, että vuonna 2022 työttömyyttä tullaan näkemään entistä enemmän.

Moottorikelkka auringonlaskussa
Rahoituksella voi hankkia unelmien moottorikelkan

Moottorikelkkailu ei tee tästä poikkeusta. Moottorikelkat, varusteet, vakuutukset ja bensiini ovat edelleen vuonna 2022 suhteellisen kalliita. Etenkin polttoaineen hintaan on jälleen odotettavissa korotuksia hallituksen toimesta jopa 20-35 prosenttia. Lähde. Rahoituksella pystyy tietysti pilkkomaan kelkan ja varusteiden hankintakuluja pitemmälle aikavälille, mutta bensan hintaan sillä ei ole vaikutusta. Ellei sitten aja luottokortin voimalla.

Tämä ei titenkään poista sitä tosiasiaa, että kulut ovat edelleen kovat. Kulut eivät katoa minnekään, vaikka uuden moottorikelkan hankkisi lainalla. Lainarahalla kulut tietysti nousevat entisestään korkojen ja erilaisten avaus- tai muiden laskutusmaksujen osalta.

Lainarahalla kokonaissumma ei tunnu kuitenkaan niin suurelta. Pienissä kuukausierissä suurikaan sijoitus ei tunnu niin pahalle kokonaisuutena. Tarkan markan ostaja kuitenkin laskee kaikki kulut ja hankki rahoituksen sieltä, mistä sen halvimmalla saa. Tässä Lainax voi olla avuksi, sillä etsimme halpoja lainoja moottorikelkkoihin myös vuonna 2022, aivan kuten viime vuonnakin teimme.

Sopiva kelkka sopivaan hintaan

Ensimmäiseksi on tietysti selvitettävä millaista moottorikelkkaa tarvitsee. Lyhyt vai pitkä, uusi vai vanha ja niin edelleen. Moottorikelkoista on todella runsasta tarjontaa ja jokaiseen makuun ja tarpeeseen varmasti löytyy sopiva.

Rahoituksen tarve kannattaa miettiä jo siinä vaiheessa, kun kelkkaa alkaa etsimään. Onko lainantarve 2000 euroa vai 12 000 euroa? Summilla on aika suuri ero ja laina-ajan kestäessä lainan korot ja kulut aiheuttavat tietysti kuluja. Tämän vuoksi myös moottorikelkan laina kannattaa kilpailuttaa. Kilpailutuksella voi säästää huomattavan summan rahaa!

Liikkeestä vai yksityiseltä

Lainarahan saaminen 2021 voi riippua hieman siitä, hankkiiko moottorikelkan uutena vai käytettynä. Lisäksi lainan saantiin voi vaikuttaa se, ostaako kelkan yksityiseltä vai yritykseltä.

Yritykset varmasti kauppaavat kelkan oston tai vaihdon yhteydessä omia kulutusluottojaan tai erilaisia joustorahoja. Ennen kuin tällaisen luoton ottaa, kannattaa tarkistaa luoton ehdot ja kulurakenne. Näissä saattaa olla todella suuria eroja ja kulut olla huomattavia!

Todennäköisesti luoton saat huomattavasti edullisemmin kilpailuttamalla kaikki lainat. Voit saada huomattavaa säästöä esimerkiksi viiden vuoden luottoajan puitteissa.

Moottorikelkka ylämäessä
Yksityiseltä myyjältä voi tehdä hyviä löytöjä

Yksityiseltä ostettaessa ei sitten tietysti muuta ratkaisua olekaan, kuin kääntyä oman pankin puoleen tai etsiä rahoitus muista lähteistä. Tässä me voimme etenkin olla suureksi avuksi, sillä kilpailutamme myös kaikki moottorikelkan lainat. Ja täysin ilmaiseksi ja ilman sitoutumista mihinkään!

Moottorikelkkoja voi etsiä joko paikallisista myymälöistä tai vaikka Tori.fi:stä. Myös Facebookin palstoilta voi löytyä hyvä kelkka tai miksei jopa perinteisestä lehdessä olevasta rivi-ilmoituksesta.

Halvin laina 2022 moottorikelkkaan

Kirjoitimme jo aikaisemmin, että lainajen korkoihin ei ole odotettavissa suuria muutoksia näillä näkymillä, ainakaan autolainojen osalta. Sama trendi on odotettavissa myös moottorikelkkojen osalta. Mikäli mitään ihmeellistä ei tapahdu maailmalla, ei korot ole tänä vuonna nousemassa.

Miten sitten halvimman lainan voi etsiä? Oma pankki ei todennäköisesti pysty tarjoamaan lainoja moottorikelkkaan yhtä edullisesti, kuin ajoneuvorahoituksiin erikoistuneet rahoittajat. Kilpailutus moottorikelkkalainojen osalta on todella helppoa.

Täytä hakemus sivuillamme. Varaa mukaan hieman perustietoa kuten tulot, menot ja muut mahdolliset luotot. Jatka hakemuksen täyttöä ja lähetä. Vastauksena saat valmiiksi kilpailutetut luotot kelkkaan. Voit joko hylätä tai hyväksyä jonkun saamasi tarjouksen.

Lainahakemuksen täyttäminen ei sido vielä mihinkään, vaan lopullinen allekirjoitettu luottosopimus synnyttää vasta vastuun ottmastasi luotosta. Hakemuksen täyttäminen on ilmainen ja siitä ei aiheudu vastuuta.

Hae lainatarjous ilmaiseksi alta! Etsimme tämän hetken parhaan rahoittajan, ilman velvoitteita tai sitoumusta mihinkään.

Tarjouspyyntö rahoituksesta

Hae päivän paras rahoittaja! Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään, eikä maksa mitään.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Oikein mukavaa ja runsaslumista kelkkatalvea!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *