Tarjouspyyntö rahoituksesta

Hae päivän paras rahoittaja! Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään, eikä maksa mitään.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Moottorikelkan ennakkomyynti 2023 (rahoitus)

Moottorikelkkojen ennakkomyynti vuodelle 2023 alkaa näillä hetkillä ja myyjät odottavat jo kovasti tietoa uusista myytävistä moottorikelkoista. Tulossa on tietojen mukaan varsin mukavia uutuuksia kaikilta moottorikelkkavalmistajila, kuten Lynx, Ski-Doo, Polaris ja Arctic Cat. Hae rahoitus jo valmiiksi tästä.

Vuoden 2023 mallit tulevat siis ennakkomyyntiin ja ennakossa on tarjolla ostajalle etuja. Mitä edut tarkalleen ovat, ei vielä ole tiedossa. Oletettavasti ainakin hinta on ennakkovaraajalle viilattu kohdilleen. Joka tapauksessa nopeana kannattaa olla, kun vuoden 2023 ennakkomyynti alkaa. Mitä tämä sitten käytännössä tarkoittaa ostajan näkökulmasta tarkasteltuna?

Lynx ja Ski-Doo 2023 julkaisu 14.2.22 !

Lynx ja Ski-Doo 2023 mallit julkaistaan maanantaina 14.2.22. Hanki rahoitus jo etukäteen ja olet valmiina!

2022 Polaris 850 RMK Khaos Matryx 155
Polaris 850 RMK Khaos Matryx 155 on yksi talven suosikeista. Mitä on odotettavissa kaudelle 2023, jää nähtäväksi.

Moottorikelkan rahoitus 2023

Jokaiselle kelkkailijalle on selvää, että uusi, tuliterä moottorikelkka on suhteellisen kallis investointi. Ostohinnaltaan puhutaan jopa pitkästi yli 20 000 euron investoinnista, joten on täysin selvää että moottorikelkkaa varten tarvitaan tietysti rahoitusta hyvin useissa tapauksissa. Moottorikelkkoja on tietysti olemassa myös halvempia, mutta ostohinnaltaan halvemman kelkan ostaminen ei useimmissa tapauksissa siltikään poista rahoituksen tarvetta. Päin vastoin, moottorikelkan ostaminen rahoituksella on jopa järkevää ja suotavaa.

Jos harkinnassa on osallistua moottorikelkkojen vuoden 2023 ennakkomyyntiin, kannattaa hoitaa rahoitus kuntoon ja valmiiksi. Rahoituksen voi hankkia jo etukäteen ja olla valmiina siinä vaiheessa, kun kauppiaat saavat uutuusmallit lisättyä verkkokauppoihinsa. Vaikka usein nopeus on valttia, kannattaa kuitenkin käyttää pientä ”muutaman päivän” jarrua.

Tämä johtuu siitä, että jälleenmyyjät saavat kaikki yhtä aikaa uutuusmallit myytäväkseen. On täysin selvää, että kaikki kauppiat eivät ole tässä asiassa ajan hermoilla tarvittavalla tehokkuudella ja myyntin laittaminen voi viivästyä. Maltilla tarkoitan sitä, että vaikka tietyllä jälleenmyyjällä ei kelkka vielä ole heti ensimmäisenä ennakkomyyntipäivänä valikoimissa, voi se olla siellä muutaman päivän kuluessa ja tarjous voi olla jopa parempi kuin kilpailijalla.

Joka tapauksessa rahoitus kannattaa hankkia jo etukäteen. Se onnistuu helpoiten täyttämällä alla olevaan lomakkeeseen sähköpostiosoitteesi. Lähetämme sinulle juuri tämän hetken parhaan rahoittajan 2023 ennakkomynnissä oleviin moottorikelkkoihin. Ei sitoumuksia, ei vaatimuksia, ei kuluja. Päätät itse onko tämä rahoittaja juuri sinulle paras. Ellei ole, sinun on täytynyt saada todella hyvä tarjous jostakin muualta! Tämä on kannaltasi vain positiivinen asia. Tarjous kannattaa kuitenkin kysyä myös meidän kauttamme. Voit yllätyä positiivisesti.

Todella nopea ja edullinen rahoitus moottorikelkkaan. Suosittelen. 5/5
– Jari, Kuopio

Tarjouspyyntö rahoituksesta

Hae päivän paras rahoittaja! Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään, eikä maksa mitään.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Rahoitus on hyvä olla jo valmiina odottamassa, jolloin voit reagoida välittömästi kun ennakkomyynti alkaa. Vaikka rahoitus on jo olemassa valmiina, ei sitä ole pakko nostaa tai käyttää lainkaan. Pelkkä rahoituspäätöksen hakeminen ja myönteinen luottopäätös ei maksa sinulle yhtään mitään. Ellei rahaa koskaan nosta käyttöön, ei myönnetystä luotosta myöskään aiheudu kuluja. Kuluja muodostuu vasta siinä vaiheessa, kun rahaa nostaa moottorikelkan ostamista varten käyttöön.

On toki mahdollista kysyä rahoitusta myös suoraan jälleenmyyjältä siinä vaiheessa kun kelkkaa on ostamassa. Ehkä ostoneuvottelut kuitenkin sujuvat ripeämmin, kun ilmoittaa myyjälle että rahat löytyvät ja kaupat voidaan tehdä heti kun hinta miellyttää ostajaa.

Moottorikelkan hinta 2023

Minkä verran uudet moottorikelkat maksavat 2023? Hyvä kysymys, johon ei ole olemassa vastausta kenelläkään jälleenmyyjällä, toistaiseksi. Pääsin kysymään eräältä suurelta jälleenmyyjältä tulevan vuoden kelkkatarjonnasta ja hinnoista, mutta hänellä ei ollut mitään tietoa asiasta. Uutusmallien tiedot ja hinnat tulevat, kun ennakkomyynti alkaa. Ei yhtään aikaisemmin eikä yhtään myöhemmin.Tähän on selkänä syynä se, että kukaan jälleenmyyjä ei pääse hyötymään asiasta, vaan vuoden 2023 mallien tiedot ja hinnat ilmoitetaan kaikille jälleenmyyjille yhtä aikaa. Kenelläkään ei siis ole tarkkaa tietoa olemassa asiasta.

Miät sitten on odotettavissa hintojen osalta? On selvää, että hinnat tuskin tulevat olemaan ainakaan laskusuunnassa. Varmasti myös kelkkavalmistajilla on monenlaista painetta hivuttaa hintoja ylöspäin. Viimeaikainen yleinen hintojen nousu ei voi olla vaikuttamatta myöskään moottorikelkkavalmistajiin. Materiaalikustannukset nousevat, kiinteät kulut nousevat ja niin edelleen. Onkin odotettavissa, että hinnat tulevat nousemaan viime vuodesta. Kuinka paljon, se jää nähtäväksi ja riippuu tietysti useista asioista.

Päivitämme tähän sivulle hintatietoja ja pientä seurantaa (ainakin muutamista malleista), kunhan vuoden 2023 ennakkomyynti alkaa ja kauppiaat lisäävät moottorikelkat verkkokauppoihinsa.

Miksi kannattaa ostaa ennakkomyynnistä

Koska maailmalla on tällä hetkellä materiaalipulaa vähän jokaisella toimialalla, heijastuu tämä tasan tarkkaan myös moottorikelkkoihin. Mahdollisesti onkin odotettavissa jossakin kohtaa talvea, että myyjillä on myynnissä enää ”ei oo”:ta. Varaamalla moottorikelkan jo ennakkomyynnistä, varmistaa sen että haluamansa moottorikelkan saa varmasti hankittua.

Toiseksi, jälleenmyyjät haluavat tehdä kauppaa nopeasti. Ennakko-ostajalle tarjotaan usein mitä erilaisempia etuja, kunhan kaupat tekee nopeasti. Myyntikikka hyvin pitkälti, mutta puree kansaan kuin kuuma veitsi voihin. Ja kun kelkat myydään jo ennakkoon hyvin pitkälti, ei talvelle jää kuin muutamia yksittäiskappaleita tarjolle.

Ostajan kannattaa olla joka tapauksessa hereillä. Tuttu ja turvallinen oman pitäjän konemyyjä ei välttämättä voi kilpailla hinnalla, verrattuna kauempana olevaan jällenmyyjään. Jopa pieni hakureissu toiselle puolelle maata voi osoittautua kannattavaksi. Vaikka toisaalta, ainakin osa valmistajista ja maahantuojista on sitonut hinnat hyvinkin tarkasti ja jälleenmyyjät eivät voi hinnalla juurikaan kilpailla. Jälleenmyyjien täytyy etsiä muita vaihtoehtoja jossa asiakkaat saadaan ostamaan juuri omasta kaupasta.

Ensimmäisenä tietysti tulee mieleen suurempi hyvitys mahdollisesta vaihtokelkasta, kaupanpäälliset tai muut etu- ja alennuskoodit esimerkiksi kanta-asiakkaille tai ns. vanhoille asiakkaille. Vertailu kannattaa, sillä kun moottorikelkkojen hinnat pyörivät jo suurimmalta osin jopa 20 000 euron tuntumassa, voi säästö olla huomattava. Säästön kannalta rahoitus on yksi suurimmista kohteista missä voi säästää, me etsimme sinulle parhaan rahoituksen. Ilmaiseksi!

Tarjouspyyntö rahoituksesta

Hae päivän paras rahoittaja! Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään, eikä maksa mitään.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *