Tarjouspyyntö rahoituksesta

Hae päivän paras rahoittaja! Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään, eikä maksa mitään.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Autolainan edellytykset

Autolainaa haetaan monenlaisista lähtökohdista. Osa voi olla työtön, matalapalakkaisessa työssä kun taas toinen voi olla suuern yrityksen johtaja tai hyvätuloinen yrittäjä. On siis täysin selvää, että kaikki ”yhteiskuntaluokat” eivät ole samalla viivalla esimerkiksi juuri autolainoja tarjoavien pankkien tai laitosten näkökulmasta.

Hyvin monia autolainaa tarvitsevia mietityttää millaisia edellytyksiä lainan saamiseksi on täytettävä. Onko oltava vakituinen työpaikka tai muuten riittävät tulot. Millaiseen autoon ja lainaan edellytetään millaisia ehtoja, ja niin edelleen. Edellytyksiä kyllä vaaditaan, mutta lainaa on kyllä saatavana. Vaikka oma pankki ei lainaa myöntäisi, ei kannata heittää kirvestä kaivoon.

Markkinat ovat puollollaan erilaisia autolainoja tarjoavia sivustoja. Oma kivijalkapankki saattaa jopa vaikuttaa antiikkiselle tai vähintäänkin todella kankealle tavalle rahoittaa auto kun vertaa nykyaikaiseen tapaa hankkia autorahoitus suoraan netistä. Vanhat ja perinteiset pankit myös saattavat yhä tänä päivänä edellyttää huomattavasti suurempaa tulotasoa tai vakuuksia autolainan saamiseksi.

Nykyajan lainaajan kannattaa suunnata etsimään erilaisia lainoja netistä. Esimerkiksi juuri sinä joka luet tätä artikkelia, voit tehdä lainahakemuksen meidän kauttamme. Me välitämme hakemuksesi kymmenille eri rahoittajile, joten on suuri todennäköisyys, että joku taho sinulle tulee lainaa myöntämään.

Vaikka autolainahakemus menee useille eri toimijoille, voi heidän vaatimukset tai edellytykset olla toisistaan poikkeavat, jopa huomattavastikin. Tätä ei kannata kuitenkaan säikähtää, sillä kaikki asiat tarkistetaan jo luotonhaku ja -myöntämisvaiheessa. Ne toimijat jotka lainaa voivat myöntää juuri sinulle, tulevat näin myös tekemään.

Miksi edellytyksiä vaaditaan

Syy tähän on hyvin yksinkertainen. Luotonmyöntäjät arvioivat jokaisen hakijan erikseen ja tekevät ns. kartoituksen. Kartoituksessa käydään läpi hakijan taloudellinen tilanne ja mahdollisuudet siihen, onko lainan takaisinmaksu varmasti 100%:sti turvattu.

Lyhyesti, luotonmyöntäjät pelkäävät sitä, että he eivät saa lainaamaansa rahaa takaisin. Siksi kyseinen arvio tehdään ja jos kaikki näyttää olevan kunnossa, on luottopäätös lähes poikkeuksetta myönteinen. Lainan saamisen edellytykset liittyvät siis hyvin vahvasti siihen, kuinka luotonmyöntäjät arvioivat hakijan tilanteen.

Toiset toimijat arvioivat luotonhakijat eri tavalla kuin toiset, ja siksi lainan edellytykset voivat vaihdella luotonmyöntäjien keskuudessa huomattavastikin. Siksi lainat kannattaa kilpailuttaa.

Totuuden nimissä on kuitenkin mainittava, että maksuhäiriömerkinnät, ylivelkaantuminen, työttömyys ja muut negatiivisesti omaan taloudelliseen tilanteeseen vaikuttavat seikat heikentävät edellytyksiä autolainan saamiseen. Etenkin, jos laina on suuri jota tavoittelee.

Voinko saada lainaa tai parantaa mahdollisuuksia saada lainaa

Kyllä voit. Aina on mahdollista. Suoraan ei voi kuitenkaan sanoa kuka saa lainaa ja kuka ei, sillä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Lainaxin osalta positiivista on se, että lainaan ei tarvitse vakuuksia eikä auto toimi lainan vakuutena. Toki vakuudet voisivat parantaa lainan saamisen mahdollisuutta, mutta olisitko itse valmis laittamaan nimen tuttavasi lainapaperiin, jos epäilisit hiemankaan, että luoton maksussa voi tulla ongelmia? Aivan niin, tuskin kukaan muukaan.

Jos epäilet, että lainaa ei tulla myöntämään voi asiaan yrittää vaikuttaa omilla teoilla. Jos luottotiedot ovat menneet, on vanhat velvoitteet hoidettava ensin pois. Jos on paljon luottokorttivelkaa tai muita lainoja, kannattaa ne maksaa ensin pois. Jos tulotaso on heikko, kannattaa yrittää etsiä työtä jossa ansiot ovat suuremmat.

Eli lyhyesti sanottuna, omiin lainansaantimahdollisuuksiin voi vaikuttaa hyvin monella tavalla. Nämäkin asiat liittyvät vahvasti taloudellisiin seikkoihin. Lainaa saadakseen, on tiettyjä edellytyksiä täytettävä.

Tarjouspyyntö rahoituksesta

Hae päivän paras rahoittaja! Tarjouksen pyytäminen ei velvoita mihinkään, eikä maksa mitään.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *